26 грудня 2019

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Гончара

Шановні Буковинці!

Дорогі колеги-лісівники!




Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був сповнений сюрпризів, раптових моментів, цікавих завдань та неочікуваних їхніх рішень. Проте вірю, що рік прийдешній подарує нам неменше несподіванок, нових звершень, здобутків і перемог.

Наша велика лісівнича родина завжди славилася взаємодопомогою та підтримкою. І в новому році ми прагнемо згуртованості, взаємодопомоги і об’єднання зусиль, адже будь-які досягнення можливі, якщо до них щиро прагнути, відчуваючи плече підтримки однодумців, колег і друзів. Переконаний, що у нас вистачить натхнення, енергії та сили волі на шляху до позитивних змін.

З давніх-давен новорічні свята є вісниками оновлення, здійснення найпотаємніших мрій та найзаповітніших сподівань.

Бажаю, щоб цього року прекрасні зимові свята принесли у ваші оселі мир, тепло, спокій, злагоду і головне – впевненість у майбутньому.
Зичу вашим родинам радісних дитячих усмішок, здоров’я, достатку і процвітання! Вірю, що у новому році кожен з нас відчуватиме турботу, тепло і підтримку друзів та близьких.

Нехай завжди вас оберігає Господь, а яскрава різдвяна зірка осяє шлях до майбутнього, зігріє радістю ваші серця, наповнить їх добротою, милосердям і любов'ю.

Щасливого Нового 2020 року та Різдва Христового!

З повагою
Начальник Чернівецького обласного
управління лісового та мисливського господарства
Василь ГОНЧАР

0 коммент.:

Дописати коментар