26 лютого 2020

Дані завданої шкоди лісовим масивам відкореговані - рівні площі землі Саар

Дані значно виправили ліс за розмірами пошкодженого Саар



245 000 га лісу потребують відновлення.

Засухи, жуки короїди та буревії впливають на німецький ліс значно більше, ніж вважалося раніше. Отже, площа, яку потрібно заліснити, значно більша.

Шкода в німецьких лісах через посуху, бурі та жуків значно більша, ніж вважалося раніше. Як повідомило Федеральне міністерство сільського господарства, 245 000 га по всій країні - площа, майже така ж велика, як Саар, - повинні бути завалені замість раніше визначених 180 000 га. За даними останніх двох років та підрахунками на цей рік, прогноз передбачає також 160 мільйонів кубометрів пошкодженої деревини. Опитування наприкінці літа 2019 року підрахувало 105 мільйонів кубометрів.

Північний Рейн-Вестфалія, Саксонія-Ангальт, Гессен та Тюрингія особливо постраждали від пошкоджень лісів. Федеральний уряд та федеральні держави вже домовилися допомогти мільйонам відновити ліси та краще підготувати їх до зміни клімату. На наступні чотири роки доступні додаткові 800 мільйонів євро. Близько 480 мільйонів євро цього коштує від федерального уряду, решту мають внести федеральні держави. Наприклад, слід підтримувати усунення пошкодженої деревини, лісовідновлення та подальше перетворення на змішані ліси, адаптовані до клімату. Всього в Німеччині є понад одинадцять мільйонів гектарів лісу.

З огляду на цифри, екологічні асоціації вимагають більшої охорони клімату та природи: "Якщо охорону клімату нарешті не сприймати серйозно, збитки продовжуватимуть зростати, а ліси загинуть у великих масштабах", - попередив Крістоф Тієс із "Грінпіс". Інтенсивне лісове господарство робить ліси більш вразливими, вирубуючи занадто багато дерев у старих листяних лісах та очищаючи уражені ділянки.

Сюзанна Зима WWF вимагала від лісового господарства більше не орієнтуватися на швидке виробництво деревини. Екологічна функція лісу зараз повинна бути на першому плані. Зелені бачать це аналогічно. "Розумна лісова політика повинна використовувати кошти допомоги спеціально для створення різноманітних, різноманітних змішаних листяних лісів та забезпечення природного відновлення", - заявив речник лісової політики Зелених у Бундестазі Харальд Ебнер. "Тільки багаті на види ліси можуть протистояти кліматичній кризі". Експерт із лісових питань FDP Карлхайнц Буссен звинуватив міністра сільського господарства Юлію Кльокнер у "заповненні проблем лісами грошима". Чіткі стратегії лісонасадження кліматично стійких порід дерев відсутні.


245000 гектаров леса надо сажать заново.
160 миллионов кубов уничтожены короедом, засухой, ураганами.
800 миллионов евро выделяются на вырубку поражённых лесов, транспортировку и посадку новых, смешанных и климатоориентированных лесов.
Из них 480 млн даёт государство и 320 земли и коммуны.
Всего в Германии более 11 млн гектаров леса.

СЕРЕДА, 26 ЛЮТОГО 2020 РОКУ

0 коммент.:

Дописати коментар