26 лютого 2020

Проект єдиної екологічної платформи - АНОНС



🌳 Ефективне використання природних ресурсів закладене в глобальні цілі десятиліття Організації Об’єднаних Націй.

⚡ Ми розуміємо важливість нового підходу у сфері природокористування в Україні, і часто стаємо драйвером змін у сфері. Сьогодні хочемо анонсувати роботу над новою розробкою!

👨‍💼 26 лютого, Міністр енергетики Олексій Оржель, заступник Міністра Володимир Головатенко та голова BRDO Олексій Дорогань презентуватимуть проект єдиної екологічної платформи.


💻 Це електронна комунікаційна система, управління природними ресурсами. Платформа буде складатися з семи модулів. Ціль платформи — ефективна комунікація між бізнесом та органами влади та забезпечення рівного доступу для всіх до об’єктів природокористування. Тепер у одному місці громадяни матимуть можливість ознайомитись з інформацією про користування природними ресурсами, усіма даними екомоніторингу, перевірками та їх результатами, а також он-лайн взяти участь в аукціоні на право користування природними ресурсами чи оформити дозвільні документи на них.

🔜 Більш детально з ключовими особливостями платформи та пропонованим курсом її використання ви зможете познайомитися завтра.

🏢 Місце проведення: Міністерство енергетики та захисту довкілля України (вул. Богдана Хмельницького, 4).

🕑 Початок заходу: 26 лютого о 14:00.

0 коммент.:

Дописати коментар