03 квітня 2020

ДЕРЖАВНИЙ ЛІС PRENTICE COOPER ЗАКРИТИЙ ДО ПОДАЛЬШОГО ПОВІДОМЛЕННЯ



NASHVILLE (Прес-реліз) - Департамент лісового господарства штату Теннессі закриває державний ліс Prentice Cooper до подальшого повідомлення, щоб запобігти потенційному поширенню COVID-19.

"Незважаючи на заклик громадськості дотримуватися керівних принципів CDC щодо соціального відставання та обмеження подорожей, ми все ще спостерігаємо переважну кількість відвідувачів штату Ліс Прінтіс Купер", - заявив державний лісник Девід Арнольд. «Це призвело до важкого рішення закрити ліс для громадськості. Нам усім потрібно працювати разом під час цієї надзвичайної ситуації зі здоров’ям, і ми сподіваємось знову відкрити ліс, коли це буде безпечно зробити».

Головна дорога в державний ліс Prentice Cooper та всі точки доступу до тракту Едвардса негайно закриваються. Записи пішохідних маршрутів із приватної власності також закриті.

Співробітники підрозділу сільськогосподарської злочинності та Агентство з охорони дикої природи в штаті Теннессі працюють разом, щоб організувати патрулювання та примусити закрити. Керовані полювання на індиків, координовані через TWRA, розпочнуться, як заплановано 7 квітня.

"Легальним мисливцям на індичок буде дозволено полювати в штаті Ліс Прентіс Купер протягом регулярно запланованих дат", - сказав лісник округу Камберленд Енді Макбрід. «Мисливці не полюють у групах, а також не існує великої кількості під час цих полювань з міркувань безпеки. Вони, природно, практикують соціальне дистанціювання, коли полюють».

0 коммент.:

Дописати коментар