28 вересня 2016

Вирубка дерев дуже дорого обійшлася чоловіку


Прокуратура Київської області вимагає стягнути з порушника майже 200 тисяч гривень збитків, завданих державі внаслідок вирубки дерев.

Про це повідомила її прес-служба.

Установлено, що у травні 2016 року один із місцевих жителів м. Володарка здійснив незаконну вирубку дерев та інших лісових насадженнях, а саме 83 сироростучих дерева порід граб та дуб.

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення Білоцерківської місцевої прокуратури вироком суду, який набрав законної сили, вказаного чоловіка засуджено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 (незаконна порубка лісу) КК України та призначено покарання у вигляді штрафу.

У той же час, своїми протиправними діями засуджений завдав матеріальної шкоди інтересам держави на загальну суму майже 200 тисяч гривень.

У зв’язку з чим, Білоцерківська місцева прокуратура звернулася з позовною заявою до Володарського районного суду з вимогою стягнути до місцевого бюджету з винної особи у примусовому порядку матеріальну шкоду, заподіяну державі внаслідок вчинення злочину.

На даний час судовий розгляд за позовом прокуратури триває.

28.09.2016 00:30

0 коммент.:

Дописати коментар