27 вересня 2016

Підприємці-деревообробники Львівщини мітингують проти мораторію на вирубування лісу. ВІДЕО

Сесію Львівської обласної ради, сьогодні, 27 вересня, пікетують власники та працівники деревообробних підприємств. Вони виступають проти запровадження у області мораторію на вирубку лісу.

Як інформує репортер ZIK-Стрім Юрій Мартинович, учасники акції тримають плакати: «Мораторій на заготівлю деревини – втрата інвесторів в деревообробку», «Мораторій на рубки – тисячі звільнених працівників».

Мітингарі розповіли, що мають інформацію, нібито сьогодні обласна рада розглядатиме питання про запровадження заборони на вирубування деревини на 25 років, а таке рішення позбавить їх роботи та доходу.

«З інформаційних джерел надійшла інформація, що сьогодні обласна рада збирається і хоче заборонити всі рубки на 25 років. Ми деревообробне підприємство, інвестували в устаткування кошти, стоять за плечима дев’ятнадцять працівників, виходить – залишити їх без куска хліба. Ми прийшли відстояти свої інтереси», – розповів приватний підприємець з Турківщини Михайло Галишин.

За його словами, протестувати про такої ініціативи вирішили усією Асоціацією деревообробних та лісозаготівельних підприємств області. Депутати запросили їхнього представника до сесійної зали.


Читайте більше тут:
http://zik.ua/news/2016/09/27/pidpryiemtsiderevoobrobnyky_lvivshchyny_mitynguyut_proty_moratoriyu_na_900812

0 коммент.:

Дописати коментар