27 вересня 2016

Які статки має родина головного лісничого Вінниччини – резервного кандидата на посаду Голови Держлісагентства (розслідування)

Анатолій Бондар фото
Нещодавно, 20 вересня, конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби оголосила переможцем на посаду голови Державного агентства лісових ресурсів Христину Юшкевич. А наш земляк, Анатолій Бондар, який зараз очолює Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, є резервним кандидатом на цю посаду, повідомляє кореспондент Vlasno.info.
Анатолій Бондар протягом року має право бути призначеним головою Держлісагентства у разі, якщо Христина Юшкевич не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або станеться форс-мажор. З інсайдерської інформації стало відомо, що наш земляк через місяць-другий може стати головним лісничим України через одну з цих причин.

Особистість Анатолія Бондаря вже давно на вустах вінницьких активістів, які кажуть про його «неймовірні» статки, не дивлячись на його невелику зарплатню. Тому ми вирішили перевірити, що дійсно має головний лісничий Вінницької області, а що є лише чутками.
Спочатку проаналізуємо його декларацію за 2015 рік. В ній вказано, що Анатолій Бондар заробив за минулий рік 133 363 гривень. Має дві квартири у 43 та 100 квадратних метра. Рухомого майна немає. З членів родини він указав лише свою дружина Тетяну Бондар, тому що три його дорослі доньки вже одружені і з ним не проживають. Дохід дружини лісничого за 2015 рік склав 89 910 гривень. Вона має два житлових будинку площею 528 та 188 квадратних метра.
В інтернеті на кількох новинних сайтах є інформація, що Анатолій Бондар володіє елітним рестораном «Доктор Гудвін» та базою відпочинку у селі Зарванці «Садиба Березино». Елітний ресторан, який знаходиться у спальному мікрорайоні Вінниці, належить зовсім іншій людині. Знайти зв'зок з між власником ресторану та Анатолієм Бондарем не вдалося. Один із власників «Садиби Березино» – Ігор Бондар, є однофамільцем головного лісничого Вінниччини. Родинних зв'язків між ними не встановлено. Ігор Бондар народився в селі Зарванці, де має свій бізнес,а Анатолій Бондар уродженець села Губник Гайсинського району.
Знайти підприємства та нерухомість у головного лісничого області по бізнес-пошукових реєстрах та по державному реєстру речових прав на нерухоме майно. Те ж саме стосуються і його дружини. Зареєстрованих на них автомобілів державний реєстр МВС нічого не знайшов.
Два житлові будинки площею 528 та 188 квадратних метри, про які зазначалось вище, знаходяться у селі Агрономічне по вулиці Прибережна, біля ставка. Анатолій Бондар мешкає в будинку, що має 528 квадратних метри.
майно головного лісничого Вінниччини фото
майно головного лісничого Вінниччини фото
майно головного лісничого Вінниччини фото
майно головного лісничого Вінниччини фото
Те, що це його будинок, підтвердили місцеві мешканці та у сільський раді села Агрономічного. Будинок виконаний в архітектурному стилі притаманному лісничим будинкам Вінниччини, що видає професію власника.
У другому будинку у 188 квадратних метра мешкає його старша дочка Оксана Таран (прізвище по чоловікові – прим.авт.).
майно головного лісничого Вінниччини фото
майно головного лісничого Вінниччини фото
Земельна ділянка, на якій знаходиться будинок, належить Оксані Таран. На неї зареєстрований у 2015 році автомобіль Nissan Qashqai 2008 року випуску. Такий автомобіль на вторинному ринку коштує приблизно 12 тисяч доларів.
майно головного лісничого Вінниччини фото
фото: andreasmarkessinis.com
На Оксану Таран (Бондар) зареєстровано підприємство ТОВ «МЕТ-АЛЛ». Основний вид діяльності підприємства: оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Також вона є одна із засновників фермерського господарства «Літинка Плюс». Чоловік Оксани Таран та її родина має кілька інших підприємств з різноманітними видами діяльності: «Свиліт», «Імаго ЛТД», «Берека» тощо.
Підприємства, рухоме та нерухоме майно у інших двох доньок лісничого невиявлені.
27 вер. 2016 Влад Боднар

Головне фото: lesovod.org.ua, фото Влада Боднара
http://vlasno.info/spetsproekti/1/investigation/item/13954-yaki-statky-maie-rodyna-holovnoho-lisnychoho-vinnychchyny-rezervnoho-kandydata-na-posadu-holovy-derzhlisahenstva-rozsliduvannya

0 коммент.:

Дописати коментар