01 лютого 2017

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів-2017»


Київський еколого-культурний центр ,ВЕО «Жива планета» та Українське товариство охорони птахів проводять Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів-2017».

Конкурс проводиться з 1 лютого 2017 р. по 30 квітня 2017 р.

Вимоги до штучних пташиних будиночків: вони повинні виготовлятися за спеціальними науково обґрунтованими схемами, без полочок і присад, мати маленькі літки (отвори для птахів), не бути яскраво розмальованими, пташині будиночки треба вішати на висоті не нижче 4 м від поверхні землі по одному на одно дерево і без нахила.
Спеціально нагадуємо – розвішування годівниць не відноситься до теми цього конкурсу!

УВАГА! Конкурс є індивідуальним. У листі необхідно повідомити зворотню домашню адресу і обов’язково номер мобільного телефону батьків або керівника кружка (без номеру мобільного телефону матеріали на конкурс прийматися не будуть).

УВАГА: розвішування пташиних будиночків необхідно провести з 15 по 30 березня 2017 р.

Матеріали на конкурс приймаються за двома номінаціями: 

1. Творча номінація 

До неї відноситься:
Учасник конкурсу повинен опублікувати статтю у місцевій пресі, у якій розповідається про проведення «Дня зустрічі птахів-2017» у вашому місті, селі. Надруковану в газеті статтю треба надіслати на адресу журі конкурсу. Статті, які написали батьки, вчителі та керівники гуртків на конкурс не приймаються.
 
2. Практична номінація 

Учасник конкурсу повинен особисто виготовити і розвісити у сквері, парку лісі як мінімум 2 пташині будиночки (гніздівлі). Шанси отримати перемогу у конкурсі підвищуються , якщо будуть виготовлені і розвішані не звичайні шпаківні, а гніздівлі для білого лелеки, синиці, горихвістки, сови, сича, дуплянки для кажанів (схеми для виготовлення таких гніздівель можна знайти на сайті Київського еколого-культурного центру http://ecoethics.ru/shemyi-domikov-dlya-raznyih-vidov..http://ecoethics.ru/shemyi-domikov-dlya-raznyih-ptits.. http://ecoethics.ru/shemyi-domikov-dlya-raznyih-ptits/
та в Інтернеті). 

Необхідно надіслати фотографії, які відображають виготовлення і розвішування учасником конкурсу пташиних будиночків (гніздівель). Розвішування гніздівель (пташиних будиночків) повинно відбуватися у найоптимальніший біологічно для птахів період – з 15 по 30 березня.

Організатори оберуть 6 найкращих робіт, творці яких отримають подарунки - мобільний телефон!

0 коммент.:

Дописати коментар