Продукція консервного цеху державного підприємства “Цуманське лісове господарство” вже 5 років експортується у Німеччину, споживають її у Польщі, Ізраїлі, Канаді і навіть Панамі.
Нещодавно на підприємстві отримали відповідний сертифікат і вже відправили першу партію волинського березового соку у США, - йдеться на сайті ВОУЛМГ у Волинській області.
Сік – без додавання цукру, лимонної кислоти, він такий, яким його створила природа, тільки проходить відповідну теплову обробку.
Органічні соки в Україні наразі випускають лише у Цумані. На виході, як кажуть, і органічні ягідні консерви, які будуть постачатися на український та європейський ринки. Кошти від реалізації продукції отримує лісгосп, виробничим підрозділом якого є консервний цех.
Тобто є можливість, заробивши, оновлювати не тільки асортимент, який не тільки не скорочується, а ще й збільшується, а й розвивати виробничі потужності. Хоча для державного підприємства, каже директор консервного цеху Зінаїда Рябчун, проблематично купувати дорогу харчопереробну техніку, але це роблять.
Адже волинські ліси ще багаті на ягоди і гриби, на чому можна добре заробляти. Якщо, звісно, випускати таку якісну продукцію, як це роблять у Цумані та на інших підприємствах Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства. Зінаїда Рябчун каже, що поставляти продукцію на експорт дуже непросто, вона має відповідати високим вимогам.
Сьогодні, 16:23
http://www.volynpost.com/news/93999-z-volyni-do-ssha-eksportuyut-berezovyj-sik
Нещодавно на підприємстві отримали відповідний сертифікат і вже відправили першу партію волинського березового соку у США, - йдеться на сайті ВОУЛМГ у Волинській області.
Сік – без додавання цукру, лимонної кислоти, він такий, яким його створила природа, тільки проходить відповідну теплову обробку.
Органічні соки в Україні наразі випускають лише у Цумані. На виході, як кажуть, і органічні ягідні консерви, які будуть постачатися на український та європейський ринки. Кошти від реалізації продукції отримує лісгосп, виробничим підрозділом якого є консервний цех.
Тобто є можливість, заробивши, оновлювати не тільки асортимент, який не тільки не скорочується, а ще й збільшується, а й розвивати виробничі потужності. Хоча для державного підприємства, каже директор консервного цеху Зінаїда Рябчун, проблематично купувати дорогу харчопереробну техніку, але це роблять.
Адже волинські ліси ще багаті на ягоди і гриби, на чому можна добре заробляти. Якщо, звісно, випускати таку якісну продукцію, як це роблять у Цумані та на інших підприємствах Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства. Зінаїда Рябчун каже, що поставляти продукцію на експорт дуже непросто, вона має відповідати високим вимогам.
Сьогодні, 16:23
http://www.volynpost.com/news/93999-z-volyni-do-ssha-eksportuyut-berezovyj-sik
0 коммент.:
Дописати коментар