27 липня 2017

Заплатять штраф, бо пошкодили авто лісничого



Троє жителів Рокитнівського району в січні 2017 року пошкодили два автомобілі, один з яких на праві приватної власності належав працівнику Державної лісової охорони України, а інший – знаходився у його відповідальному володінні. Злочин зловмисники вчинили з метою помсти за виконання лісничим своїх службових обов’язків з охорони лісу, а саме – за те, що останній перешкодив їм здійснити незаконну порубку дерев. Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA з посиланням на Сарненську місцеву прокуратуру Рівненської області.

Унаслідок злочинних дій потерпілому завдано збитків на загальну суму 14 тисяч гривень. Рокитнівський районний суд підтримав позицію прокуратури та, розглянувши обвинувальний акт стосовно трьох жителів Рокитнівського району, визнав їх винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 347 КК України (умисне пошкодження майна працівника правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків).

Свою вину правопорушники визнали повністю, розкаялися та відшкодували завдану шкоду в повному обсязі. Чоловікам призначено покарання у виді штрафу.

Слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового провадження мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законом термін.

27 липня 2017, 13:53

0 коммент.:

Дописати коментар