27 липня 2017

Що ж це робиться: застрелили двох лісників!

Невідомі застрелили двох співробітників Семиполківського лісництва, що у Бориспільському районі Київської області

Про це заявив прес-секретар обласної поліції Микола Жукович ,повідомляє Цензор. За його словами, тіла загиблих із вогнепальними пораненнями знайшов у лісі їх колега. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Через деякий час третій лісник знову почув постріли, рушив пішки на цей звук і незабаром знайшов тіла убитих колег.

За інформацією ЗМІ, троє лісників проводили профілактичні роботи в лісі, коли почули звуки пострілів. Двоє працівників сіли в автомобіль і виїхали в район імовірної стрілянини. Через деякий час третій лісник знову почув постріли, рушив пішки на цей звук і незабаром знайшов
тіла убитих колег.

27 липня 2017, 08:08

http://volyn.com.ua/news/82075-shcho-j-ce-robitsya-zastrelili-dvoh-lisnikiv.html



Під Києвом вбили двох лісничих: стали відомі подробиці події

У Київській області в районі села Дударків вбили двох пенсіонерів, один із яких працював лісничим, а другий йому допомагав.

Про це повідомляє ТСН.

За словами місцевих жителів, загинули куми Микола Шкурко та Валерій Бухал. Останній був лісничим і часто просив друзів-пенсіонерів допомогти попрацювати в лісі.

В той день лісничий із товаришами хотіли розчистити чагарники, але під час роботи почули близько п'яти пострілів, які долинали з лісу.

"Двоє кумів помчали на пошуки браконьєрів. Через деякий час постріл пролунав і стала тиша. Ми по два рази подзвонили, а потім пес прибіг до нас. Він пішов - машину знайшов. Як машину знайшов - і труп знайшов", - заявив очевидець події.

Невідомі потрапили чоловікам у груди і обличчя, в результаті поранень потерпілі померли до приїзду швидкої.

У поліції заявили, що пенсіонерів могли вбити браконьєри. Саме ця версія розглядається співробітниками правоохоронних органів як основна.

"Ми розглядаємо основну версію - постріл браконьєрів. Стріляли з мисливської зброї", - заявив речник поліції Київської області Микола Жукович.

За його словами, силовики вже другу добу обходять всі сільські будинки й опитують місцевих, зокрема мисливців, у пошуках зачіпок.

Джерело: Обозрєватєль
http://www.eramedia.com.ua/article/265724-pd_kivom_vbili_dvoh_lsnichih_stali_vdom_podrobitc_pod/

0 коммент.:

Дописати коментар