26 грудня 2017

Віктор САХНЮК: «Буковинські держлісгоспи мають значні резерви розвитку»



Новопризначений заступник начальника Чернівецького ОУЛМГ Віктор Сахнюк ознайомився з роботою Берегометського лісомисливського господарства та Путильського лісгоспу.

Відбулись зустрічі з керівним складом, провідними спеціалістами цих державних підприємств, під час яких було розглянуто фінансово-господарські показники, акцентовано увагу на проблемних питаннях ведення лісового господарства та на резервах розвитку.

Особливо цікавився Віктор Сахнюк організацією роботи виробничих підрозділів. Разом з директором Берегометського ДЛМГ Русланом Максимчуком побував на нижньому складі, ремонтно-транспортній дільниці та на дільниці з виготовлення колотих дров, а також у лісопильному цеху, де забезпечено максимальне використання деревини. З горбиля тут випилюють брус, який має високий попит на ринку, відходам деревопереробки також знаходять застосування – щепу продають, а тирсу спалюють в котельні для постачання тепла підприємству.

Водночас Віктор Сахнюк звернув увагу керівників БДЛМГ на необхідність підвищити культуру виробництва.

Директор Путильського держлісгоспу Петро Фрей показав керівнику обласного управління лісомисливського господарства деревопереробні потужності свого підприємства. А саме – роботу головного лісопильного цеху у смт Путила та аналогічних цехів на території Усть-Путильського лісництва.

Проведена останніми роками модернізація виробництва дозволила путильчанам на високоточному деревопереробному обладнанні випускати ліквідну продукцію відмінної якості з відповідною фінансовою віддачею для державного підприємства.



На усіх виробничих майданчиках Путильського держлісгоспу – ідеальний прядок, виробничі лінії в роботі. Завдяки введенню в експлуатацію цехів переробки створено нові робочі місця, збільшено бюджетні відрахування, а заробітна плата працівників цього державного підприємства є однією з найбільших у віддаленому гірському районі області.
«Путильським лісгоспом я задоволений», – констатував Віктор Сахнюк.

На фото: Виробничі майданчики Путильського держлісгоспу
Прес-служба Чернівецького ОУЛМГ

0 коммент.:

Дописати коментар