29 грудня 2017

У Вижниці звернулися до Уряду і галузевих структур лісівників з приводу збереження робочих місць для деревообробників



На Буковині «Батьківщина» відстоює інтереси деревообробників

Керівник фракції «Батьківщина» Вижницької міської ради на Буковині Олена Акришора за підтримки колеги з «УКРОПу» Олександра Клима підготувала Звернення до Уряду і галузевих структур лісівників з приводу збереження робочих місць для деревообробників. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, Звернення підтримали депутати на сесії міськради.

«На території Вижницької ОТГ в деревообробній галузі працюють 73 фізичні та 10 юридичних осіб, в яких працевлаштовані 234 наймані працівники, – каже Олена Акришора. – Питання збереження робочих місць та діяльності приватних підприємців-деревообробників з кожним роком загострюється. Причина – вони не можуть придбати лісосировину. Це щонайменше дивно в країзі значними природними лісовими ресурсами».

У Зверненні до Кабміну, Держагенства лісових ресурсів та Чернівецького облуправління лісового та мисливського господарства прописані пропозиції, як забезпечити потреби підприємців-деревообробників ОТГ в лісосировині для подальшого провадження виробничої діяльності, збереження робочих місць.


28.12.2017, 21:22

0 коммент.:

Дописати коментар