27 грудня 2017

Фінішуємо успішно

Передостання у цьому році виробнича нарада відбулася цими днями у Берегометському лісомисливському господарстві. На ній, як і на кожному такому зібранні, йшлося про виконання трудовими колективами своїх виробничих завдань.

Директор підприємства Руслан Максимчук відзначив, що більшість цехів та виробничих підрозділів успішно справляється зі своїми завданнями. Серед лісництв в питанні належного освоєння лісосічного фонду добре працюють колективи Славецького та Вашківецького лісництв, стараються також у Лопушнянському. Щодо питання реалізації техсировини, то на наступний рік уже маємо чимало замовлень і їх треба вчасно виконувати. Він з приємністю відзначив, що питання аукціонів по підприємству виконано на 100%. Тут же Р.Максимчук висловив надію, що 2017 трудовий рік колектив лісмисливгоспу завершить із значним випередженням виробничого графіка та перевиконанням техніко – економічних показників.

На підприємстві належним чином дбають про справність та готовність лісозаготівельної техніки. Лише в поточному році було капітально відремонтовано 61 тракторний ланцюг, 9 двигунів до трелювальних тракторів, закуплено більше 30 шин. Плануємо закупити новий трелювальний трактор.

Щодо ефективної роботи трелювальної техніки, то на думку головного інженера Василя Швейка, велику роль тут відіграє людський фактор. Трактористам слід ретельніше слідкувати за нею та своєчасно змінювати відпрацьовані мастила. Він також не сумнівається у тому, що всі виробничі показники будуть успішно виконані.

Головний лісничий Іван Акришора наголосив на необхідності належної охорони лісових насаджень, особливо тепер, у переддень новорічних свят. Лісівникам також необхідно оперативно зробити відводи лісосік, щоб перейти на санітарні рубки, а також подбати про своєчасне вивезення свіжозаготовленої деревини.

Начальник виробничого відділу Володимир Гаврада проаналізував план виконання колективами лісництв завдань по виконанню сортиментного плану, відзначивши при цьому, що із запланованих 380 кубометрів деревини 1 сорту заготовлено 290. Кращими у цьому питанні є колективи Славецького, Гірсько-Кутського та Фальківського лісництв. По заготівлі деревини 2 сорту із завданнями справились майже всі колективи, а от Берегометське і Славецьке йдуть з перевиконанням.

На нараді йшлося також про роботу пересувної автомайстерні. Лісничі запропонували доукомплектувати її усім необхідним, щоб можна було виконувати різні ремонти та працювати у будь - яких погодних умовах.

Підсумувавши все сказане, Р. Максимчук висловив впевненість, що лісівники і надалі будуть успішно працювати, що колектив буде ще дружнішим, що, незважаючи на труднощі, берегометські лісівники успішно завершать трудовий 2017 рік та з новими сподіваннями і надією вступлять у Новий,2018 рік!

ПРЕС-СЛУЖБА БЕРЕГОМЕТСЬКОГО ДЛМГ

0 коммент.:

Дописати коментар