24 січня 2018

Петиція про створення громадського екопатруля для Полтавщини



Ми знаходимося в нерозривному зв'язку з природою. Це факт, а не пафос. Від її стану залежить наше економічне та духовне благополуччя та й виживання загалом. Але дуже багато українців не усвідомлюють цього. Сміттєзвалища в лісах, ярах та лісосмугах, браконьєрство, незаконна вирубка лісів, спалення сухої трави – і це далеко не весь список наших «добрих справ» для природи.

В Україні є такий державний орган як екологічна інспекція. На жаль, ця служба не справляється з величезною кількістю правопорушень. У багатьох країнах діють громадські формування, що успішно допомагають державним та муніципальним органам слідкувати за дотриманням екологічного законодавства.

Тому ми пропонуємо створити на Полтавщині громадський екологічний патруль. Він допомагатиме державним інспекторам ловити правопорушників та виховувати у полтавців звичку бережно ставитися до природи.

Якщо вам набридло відпочивати на природі серед пластикового непотребу та битого скла, купатися в брудних річках, якщо набридло восени дихати димом з паленої трави та листя, то підписуйте цю петицію та поширюйте її серед своїх друзів.

Природа Полтавщини –це алмаз, який ми спільно крок за кроком, можемо перетворити у дуже дорогий діамант!

Підписати петицію: http://zmist.pl.ua/petitions/stvorimo-gromadskii-ekopatrul-dlya-poltavshchini

Источник: zmist.pl.ua
24.01.2018 15:00