30 квітня 2018

Запорізькі рятувальники провели профілактичну роботу щодо недопущення пожеж в екосистемах

Кожного року травневі свята –– це «спекотний» період роботи для рятувальників. Через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. Найчастіше горить трава, очерет, ліс. У 90% випадків причина виникнення лісових пожеж – людина, яка необережно поводиться із вогнем, не звертає уваги на необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки.

Аби запобігти біді та привернути увагу громадськості до проблем в екосистемах, 30 квітня спеціалісти ГУ ДСНС України у Запорізькій області провели роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих на березі річки Дніпро.

Спілкуючись із громадянами щодо дотримання правил безпеки під час відпочинку у парку та лісі, фахівці ДСНС роз’яснювали також про небезпеку лісових пожеж, їх особливості та можливі наслідки як для екології, так і для людей. Також фахівці служби цивільного захисту роз’яснювали елементарні правила поведінки під час відпочинку поблизу водних об’єктів та дії під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Аби дана інформація краще запам’яталась, рятувальники розповсюдили профілактичні листівки, кишенькові календарі та газету «Ситуація».





ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Опубліковано: 30.04.2018, 15:13

0 коммент.:

Дописати коментар