29 квітня 2018

Берегівські лісівники відзначили День охорони праці

28 квітня світ відзначав День охорони праці.



ДП «Берегівське лісове господарство», розташоване у дубових дібровах, є підприємством, в якому питанням безпеки та охорони праці приділяють дуже значну увагу, постійно впроваджуючи шляхи та механізми зниження рівня порушень з питань промислової безпеки заради збереження життя та здоров’я працівників держлісгоспу.

– Принципове ставлення керівництва підприємства до питань охорони праці й недопустимості порушень техніки безпеки та правил гігієни праці вкупі з виробничою дисципліною всього колективу дає певний задля збереження працівників та уникнення травм на виробництві в лісі, – каже директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного.
Відтак працівниками державного підприємства «Берегівське лісове господарство» цими днями було проведено відзначення Дня охорони праці під девізом» Захищене і здорове покоління».
На території лісфонду Чизайське лісництво було показово виконано роботи по догляду за лісовими культурами, із залученням до даної акції учнів Батівської школи І-ІІІ ступенів.
Під час акції вихованцям було роз’яснено безпечні умови роботи під час виконання робіт підвищенної небезпеки. Також наглядно їм було показано новітні технології виконання робіт підвищеної небезпеки, роз’яснено умови дотримання правил безпеки з охорони праці та індивідуального захисту працюючих.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
29.04.2018 14:12

0 коммент.:

Дописати коментар