28 квітня 2018

Збори трудового колективу УкрНДІЛГА



24 квітня 2018 року на зборах трудового колективу Українського ордена «Знак Пошани» науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г. М. Висоцького про результати роботи в 2017 році прозвітував директор інституту, член-кореспондента НААН України, професор, доктор с.-г. наук Ткач В. П. На зборах були присутні співробітники інституту, завідувачі лабораторій, директори підприємств.

За звітний рік колективами інституту, філіалу, станцій, дослідних господарств та Краснотростянецького відділення УкрНДІЛГА проведено значну роботу щодо виконання Тематичного плану наукових досліджень, проведення наукових досліджень та надання послуг за договорами, розробки нормативних документів та іншої наукової продукції.

У 2017 році НТР Держлісагентства затверджено 29 наукових розробок УкрНДІЛГА за 9 пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки, опубліковано 236 робіт, зокрема 8 наукових монографій (серед них 3 – за кордоном), 136 статей (15 – у зарубіжних виданнях) та 92 тези доповідей (9 за кордоном). Укладено меморандуми про співпрацю з науковими установами Австрії і Білорусі. Активно підтримуються контакти з Чехією, Польщею, Словенією, Литвою та іншими країнами.

У 2017 році співробітники УкрНДІЛГА брали участь в одній виставці (дві лабораторії), 11 разів – у наукових конференціях і семінарах, з них 6 – у країнах ближнього й 6 – далекого зарубіжжя. Загальна кількість співробітників, які взяли участь у міжнародних конференціях і семінарах, становить 60 осіб, зокрема у конференціях, які відбувалися у країнах зарубіжжя, – 18 осіб.

Рішенням зборів трудового колективу УкрНДІЛГА робота Віктора Петровича Ткача як директора інституту в 2017 році була визнана «задовільною» та було затверджено звіт за 2017 рік і визначено основні напрямки діяльності у 2018 році.

Прес-служба УкрНДІЛГА
Опубліковано daria Чтв, 26/04/2018 - 16:40

0 коммент.:

Дописати коментар