05 червня 2018

Щодо грантів Європейської асоціації охорони природи

Європейська асоціація охорони природи (далі – Асоціація) оголошує про набір заявок на отримання грантового фінансування для проектів з охорони природи.

До участі у даному грантовому конкурсі запрошуються діючі громадські організації з усіх країн світу, крім Північної Америки, які мають досвід роботи у сфері охорони природи.

Проект повинен містити два основні напрямки:

1) Захист, покращення чи відновлення ключових видів тварин і рослин, їх середовищ існування чи широких екосистем “диких” територій, які перебувають під загрозою (наприклад, пагорби, гори, береги, річки, ліси, торф’яники, пасовища, території в океані тощо).

2) Врахування потреб активних туристів (наприклад, піші походи, вело походи, каякінг, скелелазіння, бедворчінг, вивчення і дослідження природи тощо).

Особливе значення при оцінюванні заявок надається практичній роботі з охорони природи, а також враховуватиметься можливість позитивного вирішення тривалої, задавненої проблеми, особливо на значній території.

Прогнозована тривалість проектів повинна становити не більше 1-2 років, а максимальний розмір гранту складає 30 тис. євро.

Для участі у даному грантовому конкурсі необхідно до 30 червня 2018 року заповнити онлайн-заявку англійською мовою разом з необхідними супровідними документами на веб-сайті Асоціації.

З детальнішою інформацією щодо умов участі, вимог до проектів, а також із проектами-переможцями з попередніх років можна ознайомитися на веб-сайті Асоціації.


05.06.18 | 15:17

0 коммент.:

Дописати коментар