06 червня 2018

Перший заступник головного лісівника області отримав відзнаку «За заслуги перед Сумщиною»



З нагоди 60-річного ювілею Володимир Токар нагородив відзнакою Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня першого заступника начальника Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Ігнатченка.

«Праця лісівників Сумщини, котра спрямована на збереження і примноження цього національного скарбу, сьогодні дуже важлива, - зазначив у своєму привітанні керівник обласного парламенту. – Ви віддали лісовій галузі Сумщини майже 40 років свого життя і саме завдячуючи Вам було розроблено багато інноваційних ідей. Серед них – впровадження в лісгоспах енергозберігаючих технологій, розвиток деревопереробної промисловості тощо. Я знаю, що у цих питаннях Сумщина – краща в Україні. Тому ця нагорода від депутатського корпусу – заслужена».

Володимир Токар побажав Віталію Ігнатченку міцного здоров’я, здобутків, благополуччя, сил, енергії і ще багато років працювати на розвиток Сумщини і передавати свої знання та досвід молоді.

Начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець від імені багатотисячного колективу лісівників також привітав колегу із ювілеєм, подякував за працю, побажав усіляких гараздів і вручив відомчі нагороди. Він подякував Володимиру Токарю за відзначення праці сумських лісогосподарників, зазначивши, що усім присутнім дуже приємно відчувати, що здобутки лісівників визнають керівники області.

До привітань приєдналися і чисельні гості, серед яких – депутат обласної ради Петро Нечмоня, представники колективів Сумщини і, звісно ж, колеги.



        

Середа, 06 червня 2018, 15:32

0 коммент.:

Дописати коментар