01 лютого 2020

В рамках роботи в Парламентській Асамблеї Ради Європи подали Motion for Resolution



🇪🇺🇺🇦 В рамках роботи в Парламентській Асамблеї Ради Європи подали Motion for Resolution.

📜 Motion for Resolution - це пропозиція про розробку доповіді, яка подається у Бюро Асамблеї членом ПАРЄ. В разі якщо Бюро погоджується з необхідністю теми, то пропозицію передають в профільний комітет, де призначають доповідача, який протягом 1-2 років готує доповідь на цю тему разом з резолюцією або рекомендацією, яка потім прийматься на сесії ПАРЄ.


🌱Символічно, що тема мого першого Motion саме екологічна - «Впровадження практик сталого управління лісами континентального біогеографічного регіону», адже екологічні питання не мають кордонів і вирішувати їх потрібно спільними зусиллям.

🌳Ліси - це не лише «легені» планети, вони також запобігають змінам клімату та є запорукою сталого розвитку громад. Тому питання їх збереження та сталого управління є життєво важливим.

🤝 Дякую колегам з України, Литви, Грузії, Іспанії, Вірменії та Латвії за підтримку та підпис нашої пропозиції.

💪 Щиро дякую потужним представникам екологічної спільноти України, хто долучився до роботи над цим документом, а саме: Єгору Гринику (Українська Природоохоронна Група - UNCG), Петру Тєстову (Environment People Law (EPL)/Екологія - Право - Людина (ЕПЛ)), Svitlana Matus(Всесвітній фонд дикої природи WWF Україна).






0 коммент.:

Дописати коментар