16 квітня 2020

У Закарпатській області викрили лісничих, які вирубили дерев на 2,5 млн гривень



Лісничому та майстру ліса загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

Правоохоронці встановили лісничого та майстра лісу, дії яких призвели до непотрібної вирубки лісу у Закарпатській області і як наслідок 2,5 млн гривень збитків для держави. Про це повідомила пресслужба Нацполції.

"Лісничий та майстер лісу допустили незаконну порубку бука на території держпідприємства "Мокрянське ЛМГ". Як було встановлено, ці дерева взагалі не були відведені в рубку. Внаслідок дій зловмисників завдано збитків на понад 2,5 мільйона гривень, що також підтверджується експертним висновком", - йдеться в повідомленні.

Наразі обом фігурантам повідомлено про підозру у зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Лісничому та майстру ліса загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини за темою: На Чернігівщині сталася масштабна лісова пожежа, вогонь знищив майже 200 гектарів

Нагадаємо, раніше слідчі Державного бюро розслідувань викрили в Хмельницькому керівника одного із лісових господарств на незаконній вирубці лісу, що спричинило державі збитків на суму понад 1 мільйон 300 тисяч гривень.


16 квітня, 2020, 13:39

0 коммент.:

Дописати коментар