16 квітня 2020

Привітання з Великоднем начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Василя Гончара*



Шановні Буковинці!

Дорогі колеги-лісівники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Величного Дня Світлого Христового Воскресіння – свята надії та духовного відродження, торжества правди та миру, надії та любові, єднання та милосердя.

І хоча цього року українці, як і увесь християнський світ, не матимуть змоги святкувати Воскресіння Хрестове у великому родинному колі, щиро вірю, що Благодатний Вогонь неодмінно зійде на нашу багатостраждальну землю і осяє наші серця, очистить наші душі, а Божа ласка захистить від усіх негараздів.

Бажаю, щоб Великдень подарував усім нам впевненість у завтрашньому дні, благословив на нові звершення задля кращого майбутнього. Бажаю, щоб наші оселі повнились щастям, а доля була прихильною і щедрою, даруючи здоров’я і радість, благополуччя та злагоду, родинний затишок та добробут.
Нехай радісні Пасхальні дні стануть початком нових перемог і звершень на вашому життєвому шляху, а диво Воскресіння Христового надихає на добрі справи та стає для кожного з нас прикладом духовного очищення і добра.

Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Начальник Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства
Василь Гончар

0 коммент.:

Дописати коментар