31 липня 2015

Колісник не втрачає надії призначити сина керувати «лісовим» управлінням, – активіст

Попри запевнення столичних високопосадовців Романа Колісника таки планують призначити на керівну посаду в обласному управлінні лісових та мисливських ресурсів.

Про це заявив активіст «Самооборони Волині» Богдан Климчук.

Нагадаємо, 14 липня голова Державного агентства лісових ресурсів Олександр Ковальчук підписав наказ «Про проходження стажування Колісника Романа Богдановича» у волинському обласному управлінні. Стажування на посаді заступника начальника волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Романа Колісника скоротили після акцій протесту лісівників та самооборонівців.



Стажування скоротили із крайньої дати 25 липня до 22 липня.

Однак, за словами Климчука, Колісник-старший не втрачає надії посадити свого сина в крісло високопосадовця управління і донині робить спроби це зробити.

Як відомо, Роман Колісник вже працював у лісовій галузі. Щоправда, працював доки його колегою був його батько Богдан Колісник, про корупційні діяння та схеми якого зробили декілька десятків розслідувань.

Колісник-син був директором «Камінь-каширського лісового господарства», «Цуманського лісового господарства» та «Жовківського лісового господарства» на Львівщині.

Цікаво, що зміни в його кар’єрі почалися після здобуття статусу депутата обласної ради в 2010 році. До того він 7 років працював керівник Камінь-каширського лісгоспу. Опісля його переводять у Цуманський лісгосп. Але тут Колісник потрапив в скандал.

Як ідеться у рапорті на ім’я начальника УДБЕЗ УМВС України у Волинській області Ігоря Самарі, на посаді директора «Цуманського лісгоспу» Роман Колісник та його підлеглі у 2011 році «роздерибани» майже 500 тон щебню.

Так, у рапорті йдеться, що розтрату щебню виявили в результаті моніторингу фінансово-господарської діяльності «Цуманського лісового господарства» працівниками сектору ДСБЕЗ Ківерцівського райвідділку міліції.

«В зв’язку з тим, що перевіркою встановлено факт розтрати майна (щебню в кількості 495,97 тонн на суму 69666 гривень) службовими особами ДП «Цуманське ЛГ», в діях яких вбачаються ознаки злочинів передбачених статтями 191, 366 КК України, прошу внести дані матеріали до Єдиного реєтру досудових розслідувань».

Саме після цього інциденту Романа Колісника перевели на роботу у «Жовківське лісове господарство» – «від гріха подалі». Проте і звідти його вигнали після Революції гідності, бо Колісник, за словами активістів, відправляв лісників на антимайдан.

За словами Богдана Климчука, це далеко не єдине порушення під ча «панування» родини Колісників у лісовому та мисливському господарстві області. Тому активісти «Самооборони Волині» планують продовжувати боротьбу проти спроб повернути Романа Колісника на керівні посади в обласне управління.

http://ar.volyn.ua/20150731-kolisnyka-taky-hochut-pryznachyty-keruvaty-lisovym-upravlinnyam-aktyvist/

0 коммент.:

Дописати коментар