10 липня 2015

Семенченко віддвідав Брустрянський лісгосп: ліси Закарпаття цікавлять його більше, ніж події в зоні АТО

Закарпатці вкрай негативно сприйняли не стільки візит скандального комбата з «Самопомочі», як його раптовий і настирний інтерес до закарпатських лісів.

Протягом середи Семен Семенченко провів по зустрічі в Ужгороді та Мукачеві, на яких чомусь говорив більше не про АТО чи допомогу, скажімо, 128 бригаді, і навіть не про роботу його партії «Самопоміч» в парламенті (зокрема законопроект однопартійки Ганни Гопко, після ухвалення якого в Україні й зокрема на Закарпатті закриються усі приватні пивоварні через захмарну вартість ліцензії), а про закарпатські ліси та необхідність зміни місцевого керівництва галузі.



Більше того, як стало відомо від компетентних джерел, на нового керівника лісового господарства Закарпаття Семенченко разом з партійним босом Андрієм Садовим просувають одіозного Василя Пукмана, який засвітився в лісових схемах часів влади регіоналів.

Відтак, під час візиту на Тячівщину, зокрема на «Брустурянське ЛМГ», який відбувся вже у четвер, місцеві працівники та жителі дуже скептично реагували на популістичні промови Семенченка. Більше того, на Рахівщину, зокрема Великий Бичків, політик вирішив взагалі не їхати, бо як він сам зізнався на зустрічі з закарпатцями на Тячівщині, там його чекають місцеві активісти. Очевидно, люди хотіли дізнатися, чому Семен Семенченко разом з Андрієм Садовим раптово зацікавилися закарпатськими лісами, і відповідати на це запитання представники «Самопомочі» не мають бажання.

Цікаво, що разом з собою на Закарпаття Семен Семенченко привіз свій десант з журналістів. І це стало додатковим доказом для місцевих, що приїзд політика – це не більше, ніж піар з ціллю створити необхідну картинку для подальших кулуарних домовленостей у столиці.

http://tyachiv.com.ua/NewsOpen/id_news_295218

0 коммент.:

Дописати коментар