31 липня 2015

Запобігання незаконній вирубці лісу - першочергове завдання всієї структури Держлісагентства

19:16 | Fin.Org.UA по данным КМУ

Запобігання незаконній вирубці лісу – першочергове завдання всієї структури Держлісагентства. На цьому наголосив Голова Державного агентства лісових ресурсів Олександр Ковальчук під час засідання колегії відомства.

На засіданні колегії було заслухано звіт про підсумки роботи підприємств агентства за І півріччя 2015 року, який розглядався в розрізі дебіторської  та кредиторської заборгованості, стану заробітної плати працівників галузі.



Головне питання, на якому акцентував увагу Олександр Ковальчук,  - боротьба з лісовими пожежами та незаконними рубками лісів.

«Хочу наголосити, що питання запобігання незаконній вирубці лісу знаходиться на особливому контролі у Прем’єр-міністра України. Даю першочергове завдання кожному керівнику управлінь вжити усіх необхідних заходів щодо припинення у своїх областях незаконної вирубки лісу. В термін організувати повідомлення про роботу гарячої лінії в центральному апараті та на місцях», - підкреслив Голова Держлісагентства, закликавши залучати до роботи правоохоронні органи, громадськість та ЗМІ.

http://www.fin.org.ua/news/1148961




0 коммент.:

Дописати коментар