29 червня 2016

Лісівників - до нагородження відзнакою Президента України


Я вважаю, що серед багатотисячної спільноти лісівників є багато достойних, які вклали душу та серце, щоб бути нагороджені почесною нагородою нашого Президента. Тільки потрібно не прогавити сам процес та вчасно подати документи. Для керівництва в роботі наводжу тільки що підписану постанову Кабінету Міністрів України. Давайте не втрачати час та обирати гідних цього високого звання.


 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 24 червня 2016 р. N 375
Київ

Про затвердження Порядку внесення Кабінетові Міністрів України клопотань про нагородження відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "25 років незалежності України"

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок внесення Кабінетові Міністрів України клопотань про нагородження відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "25 років незалежності України", що додається.

Прем'єр-міністр України
В. ГРОЙСМАН
Інд. 71


ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 24 червня 2016 р. N 375

ПОРЯДОК
внесення Кабінетові Міністрів України клопотань про нагородження відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "25 років незалежності України"

1. Цей Порядок визначає процедуру внесення Кабінетові Міністрів України клопотань про нагородження відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "25 років незалежності України" (далі - ювілейна медаль).
2. Клопотання про нагородження ювілейною медаллю (далі - клопотання) разом з нагородним листом установленого зразка (далі - нагородний лист) подаються з дотриманням принципу гендерної рівності органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності обласним та Київській міській держадміністраціям не пізніше 30 червня 2016 року.
Клопотання підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, подаються за погодженням із зазначеними органами.
3. Обласні та Київська міська держадміністрації та інші державні органи подають клопотання Мінрегіону відповідно до встановленої ним квоти не пізніше 5 липня 2016 року.
4. Особи, які мають не зняті дисциплінарні стягнення чи протягом року піддавались адміністративному стягненню, або судимість яких не погашена і не знята, висуненню для нагородження ювілейною медаллю не підлягають.
У нагородному листі зазначаються конкретні заслуги особи, що стали підставою для порушення клопотання. Нагородний лист підписується керівником суб'єкта внесення клопотання, підпис якого скріплюється печаткою зазначеного суб'єкта (за наявності).
5. Клопотання щодо нагородження ювілейною медаллю іноземців та осіб без громадянства погоджуються з МЗС.
До клопотання додаються такі документи:
нагородний лист;
лист-погодження МЗС (у разі потреби).
6. Мінрегіон після опрацювання поданих клопотань вносить їх до 15 липня 2016 р. на розгляд Кабінету Міністрів України.
Клопотання, подані Мінрегіону з порушенням установлених цим Порядком вимог, повертаються без розгляду.
____________

0 коммент.:

Дописати коментар