31 січня 2017

Москаль закликав Гройсмана відправити до Авдіївки конфіскований на Закарпатті ліс



Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль закликав прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана використати конфіскований на митниці ліс, який намагались вивезти до Європи.

Новину передає «Преса України».

«Закликаю прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана дати термінове доручення Державному агентству лісових ресурсів відправити із Закарпаття в замерзаючу Авдіївку двісті вагонів з лісом», - заявив Москаль.

Очільник області зазначив, що протягом минулого року державні служби намагались вивезти до країн ЄС технологічну деревину, проте це вдалось зупинити на самому кордоні.

«Протягом минулого року держлісгоспи з усієї України під виглядом дров намагалися вивезти в Євросоюз масу деревини, яку ми зупинили на кордоні. Експертиза показала, що це технологічна, а в багатьох випадках навіть ділова деревина, яка заборонена до експорту», - зазначив чиновник.

Крім того він додав, що на даний момент склади Закарпаття забиті зупиненими «дровами», усього їх назбиралося близько двохсот залізничних вагонів.

Також він закликав вже у найближчий час відправити відповідну деревину до Авдіївки, адже місто перебуває на межі катастрофи.

«Тому пропоную негайно відправити в Авдіївку із Закарпаття деревину, яка не арештована судом і не є речдоком у кримінальних провадженнях (а це маса лісу). Частину лісу при цьому можна віддати на передову нашим військовим для будівництва укріплень і обігріву», - додав Москаль.

Нагадаємо, силовики та представники влади отримали доручення, від Петра Порошенка, контролювати ситуацію в районі масованих обстрілів на Донбасі.

Ярослав Степанов 31 січня 2017, 19:15



0 коммент.:

Дописати коментар