31 січня 2017

У лісгоспах Сумщини проведено обшуки - виявлено порушень на понад 1 млн грн, - Нацполіція

Співробітники Управління захисту економіки в Сумській області та слідчого підрозділу провели санкціоновані обшуки в державних лісгоспах та мисливських підприємствах.

Про це Цензор.НЕТ повідомили в Департаменті захисту економіки Нацполіції.
У повідомленні зазначається: "Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Сумській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі обласної поліції встановили, що посадові особи профільного обласного управління вносили фіктивні відомості в документи й допомагали комерційним структурам купувати якісну деревину за заниженими цінами.

Зокрема, фіктивні відомості вносилися в сертифікати про походження деревини, в дозвільні документи на проведення рубок головного користування.

За попередніми даними, сума завданих збитків становить понад один мільйон гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України поліцейські провели санкціоновані обшуки на територіях лісгоспів та мисливських підприємств.

Крім того, чиновники обласного управління змусили підконтрольні їм підприємства закупити державну символіку за завищеними цінами в певного товариства. Правоохоронці вилучили фінансово-господарську документацію, яка підтверджує незаконну діяльність співробітників обласного відомства".


0 коммент.:

Дописати коментар