28 січня 2017

Кількість жертв від найбільшої за півстоліття лісової пожежі в Чилі зростає. ТСН - ВІДЕО

Станом на п'ятницю, 27 січня, загинули 11 осіб.

Кількість загиблих від потужних пожеж у Чилі вже сягнула 11 осіб, станом на п'ятницю, 27 січня. Площа пожеж за розміром є більшою, ніж острів Майорка, передає Deutsche Welle.

Серед загиблих осіб п'ятеро - вогнеборці, двоє - офіцери поліції.

Площа лісових пожеж за останні два дні подвоїлася і наразі становить майже 3,9 тисяч квадратних кілометрів. У центрі та на півдні Чилі зараз палає 130 лісових пожеж, майже половина з яких, за даними національного агентства лісів країни, є цілковито неконтрольованими.

Також погодні умови в країні погіршують ситуацію. Температура повітря наразі становить більш ніж 35 градусів за Цельсієм. Також у країні не вщухає сильний вітер.

До зони стихійного лиха відправлені близько чотирьох тисяч чилійських пожежників, ще 500 рятувальників надіслали для допомоги Франція, Перу, Португалія, Іспанія, Колумбія та Аргентина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рекордна пожежа "проковтнула" ціле місто в Чилі. Вогонь перетворив на попіл містечко Санта-Ольга, у якому жили 4 тисячі людей.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/kilkist-zhertv-vid-naybilshoyi-za-pivstolittya-lisovoyi-pozhezhi-v-chili-zrostaye-871208.html

У Чилі лісові пожежі знищили місто, у якому жили 4 тисячі людей

Городяни залишилися без даху над головою, чиновники обіцяють надати їм притулок. Жертвами лісових пожеж у Чилі стали вже 10 людей - троє цивільних, 5 вогнеборців і двоє поліцейських. Площа займань сягнула 238 тисяч гектарів. Вогонь узяти під контроль не вдається вже кілька тижнів, у країні діє надзвичайний стан.




http://tsn.ua/svit/kilkist-zhertv-vid-naybilshoyi-za-pivstolittya-lisovoyi-pozhezhi-v-chili-zrostaye-871208.html?g=article&m=386095083

0 коммент.:

Дописати коментар