20 січня 2018

Нові подробиці трагедії на полюванні у Романівському районі


Сайтові Житомир-Онлайн стали відомі нові подробиці резонансної драми на полюванні високих гостей у Романівському районі.

Важко поранений на полюванні лісник Федір Петрович Ковальчук із села Гвоздярня був "на загоні" звірів - заганяв дичину на мисливців.

Також "випливла" інформація від голови Романівської районної ради - Кондратюка, що лісника Ковальчука поранили з дорогого карабіна.

У Романівському районі також "гуляють" різноманітні версії, якими можуть бути спільні інтереси у високопоставленого посадовця СБУ Володимира Пахнюка та романівського лісового олігарха, депутата обласної ради від "Батьківщини" Ходака.

До слова, зараз сезон полювання - заборонений.

Як повідомляв сайт Житомир-Онлайн, 3 січня цього року під час полювання у романівському лісі було важко поранено лісника Федора Петровича Ковальчука із села Гвоздярня.

Йому прострелили кишківник. Зараз поранений у важкому стані лікується в обласній лікарні ім. Гербачевського.

У Романові кажуть, що полювання організував голова Романівської районної ради Кондратюк. Участь у полюванні брали поважні гості - шеф Управління СБУ у Вінницькій області Володимир Пахнюк, один із керівників київської "Альфи" та романівський підприємець, депутат обласної ради Ходак.

Джерела сайту Житомир-Онлайн повідомляють, що раненого до обласної лікарні привезли не на "швидкій допомозі", а на приватному транспорті.

Це означає, що, можливо, хтось намагається "зам'яти" ситуацію: адже про поранення на полюванні повинні були повідомити поліцію.

Джерело статті: Житомир-Онлайн
Сьогодні, 21:25