08 лютого 2019

Деякі шахрайські «фірми» можуть втюхати Вам за великі гроші програмне забезпечення яке вже розробив державний інститут



З настанням весни лісівників все частіше турбує питання охорони лісів від пожеж. Наше підприємство, як завжди,якісно вирішує це завдання. Використавши найновітніші розробки виробників оптичної галузі з США та Японії, додавши якісну систему керування та механіки власного Українського виробництва, ми створили незамінних помічників в виявленні лісових пожеж на їх ранній стадії – спеціальні телевізійні системи спостереження за лісовими масивами.

Наші телесистеми розроблені в Україні саме для лісівників, тому найкраще враховують Їх потреби. Ми використовуємо кращі відеосенсори американського виробництва, та величезні якісні об’єктиви що вироблені в Японії. Поворотний пристрій для камери та система керування розроблені нашими конструкторами і повністю виробляються в Україні. Звичайно, використання в ТСС комплектуючих найкращих світових виробників впливає на ЇЇ ціну.
В Україні, крім нас,більш ніхто не запропонує Вам спеціалізовані телесистеми більш високої якості. В кращому випадку спритні ділки можуть запропонувати використати в якості лісового, обладнання іншої спеціалізації – пошукове морське, або побутове охоронне.

Деякі шахрайські «фірми» можуть втюхати Вам за великі гроші програмне забезпечення яке вже розробив державний інститут, під виглядом свого. Такі «продавці» намагаються видати за українське - дешеве китайське, або, шо ще гірше, російськеобладнання. Зазвичай, це робиться шляхом переклеювання етикеток з назвою. Крім того, ціни на такий непотріб можуть дорівнювати цінам якісних телесистем, або, навіть перевищувати їх.

Тільки підприємства ВПК виробляють ЛІСОВІ ТСС в Україні. Крім нас, реальних виробників такого обладнання в нашій державі більше немає. Тільки ми використовуємо в телесистемах найкращі зразки обладнання світових брендів. Тільки ми надаємо повне сервісне обслуговування змонтованих ТСС, що забезпечує їх тривалу експлуатацію. Тільки ми постачаємо ТСС з ліцензованим програмним забезпеченням, бо ми знаємо, що використання неліцензованого ПЗ – це кримінальний злочин. Ми не перепродаємо, як свої, програми, що розроблені державними інститутами.

Ми любимо Україну і намагаємося зробити так, щоб обладнання, яке в ній виробляється, мало найвищу можливу якість і було надійним інструментом раннього виявлення лісових пожеж в НАШИХ лісах. Ми робимо так, щоб наші замовники були задоволені якісним коштовним обладнанням, а не відчували марнотратство. Задоволення від меншої ціни проходить швидше ніж розчаруваннявід придбаного неякісного товару.

Тому закликаємо Вас купувати якісне українське, допомагаючи вітчизняному виробнику зміцнювати виробництво і нашу державу. Купуйте якісне, купуйте Українське!

0 коммент.:

Дописати коментар