27 лютого 2019

Екс-регіонал Тимочко “мітить” на посаду головного лісівника Прикарпаття?

Колишній екс-голова ДП «Вигодське лісове господарство» Ігор Тимочко може стати заступником начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства. Про це журналістам стало відомо з власних джерел.



Ігор Тимочко найімовірніше може зайняти посаду Романа Варварука, коли той офіційно очолить ДП “Солотвинське лісове господарство”.


Свого часу екс-директора Вигодського лісгоспу звинувачували в знищенні одного з найбільших державних лісових підприємств області, незаконному звільненні працівників, лобізмі інтересів приватних фірм та корупції.

Колишній керівник, який під час революції Гідності підпав під народну люстрацію і написав заяву про звільнення, згодом програв всі суди, намагаючись поновитися на посаді керівника Вигодського лісового господарства.

Сам Ігор Тимочко неодноразово заявляв, що ніколи не був членом Партії Регіонів, а тільки співпрацював із владою, оскільки був на державній посаді. Проте результати виборів до Долинської районної ради, оприлюднені на сайті ЦВК, свідчать, що Тимочко був обраний депутатом від правлячої політсили, а 8 грудня він увійшов до фракції тодішньої провладної “Партії регіонів”.



Після звільнення Ігор Тимочко деякий час працював директором ТзОВ “Карпатєвродор”. В 2015 році претендував на посаду голови Державного агентства лісових ресурсів. 3 2015 по 2018 роки працював за строковим трудовим договором на постійній основі помічником-консультантом народного депутата від Прикарпаття Володимира Шкварилюка.

У червні 2018 року призначений заступником начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Нагадаємо,
– одіозний Тимочко, який вилетів з посади після Революції гідності, знову претендує на високе чиновницьке крісло,– один з найскандальніших прикарпатських корупціонерів часів Януковича, може очолити Державне агентство лісових ресурсів України
активісти вимагають у губернатора «зупинити кар’єрний ріст» одіозного прикарпатського «регіонала» (фото)апеляційний суд відмовився поновлювати на роботі чиновника часів Януковича, якого підозрюють у корупційній діяльності (фоторепортаж)

Читайте також:
Звільнено ще одного прикарпатського високопосадовця доби Януковича-Чуднова

0 коммент.:

Дописати коментар