04 грудня 2019

ФАО, 24-а сесія Комісії з питань лісового та пасовищного господарства Близького Сходу відбулася в Анталії

Органи влади з питань лісового та пасовищного господарства з усіх країн Близького Сходу зустрілися в Анталії на 24-му засіданні Комісії з питань лісового та пасовищного господарства Близького Сходу (НЕФРК).

Висвітлити важливість сталого управління лісами та пасовищами, щоб допомогти країнам регіону виконати свої зобов’язання щодо Паризького договору про зміну клімату та порядку денного сталого розвитку на 2030 рік; та обговорити центральну роль хребтів, а також біорізноманіття, виконання стратегічного плану ООН щодо лісів та співпрацю з Форумом лісів ООН та XV. Oturum Майбутнє лісів на сесії Близького Сходу та Північної Африки, де проводиться оцінка ситуації дослідження ФАО для підготовки до 25-ї сесії Всесвітнього комітету з питань лісового господарства; Заступник генерального директора лісового господарства Мехмет Челік, заступник генерального директора ФАО Евальд Раметштайнер, НЕФРК 24. Президент Чаді Мохонна, професор факультету лісового господарства Стамбульського університету. Д-р Юсуф Серенгіл, регіональний директор лісового господарства Анталії Ведат Дікічі та 50 делегацій з 18 країн.

Мехмет Челік, заступник генерального директора лісового господарства, виступив із вступним словом сесії; «Основна мета Комісії - надання консультацій з питань лісової та лісогосподарської політики та технічних питань, сприяння обміну інформацією та досвідом, перегляд та координація практик на регіональному рівні. До сих пір, три з яких відбудеться в Туреччині з 23 сесій і були зроблені важливі кроки на цих зустрічах, узгоджених сторонами. Я вірю, що ця зустріч матиме хороші результати. Протягом останніх трьох років земельної програми зустрічі буде відвідано Міжнародний навчальний центр з Анталії. Наш навчальний центр буде активнішим за підтримки країн-членів Комісії з лісового та пасовищного господарства Близького Сходу, Ми готові і готові використовувати його як регіональний координаційний центр за підтримки міжнародних організацій, таких як ФАО. Вона буде проводитися в рамках роботи, щоб бути корисними для Туреччини і регіону і сподівається принести значні вигоди, я хочу бути сприятливим знаком. «Він сказав.

Сесія, Близький Схід Лісівництво та пасовища Комісія Туреччина 24. Президія від імені стамбульського університету факультету лісового господарства проф Д-р Юсуф Серенгіл був обраний. У цьому процесі, Туреччина в якості ведучих країн, зміна клімату, що охоплює Північну Африку та Близький Схід Регіон комісії протягом 2 років і буде керувати діяльністю в галузі лісового господарства.

Сесія, яка розпочалася 25 листопада 2019 року, завершиться 29 листопада 2019 року.


0 коммент.:

Дописати коментар