04 грудня 2019

Делегація Грузії пройшла навчання системою управління пожежами


«Навчання системою з управління пожежами було проведено для керівників Грузії з управління надзвичайними ситуаціями в Міжнародному навчальному центрі лісового господарства Анталійського регіонального управління лісового господарства.

Угода підписана в 2009 році між Грузією і Туреччиною «в рамках турецько-грузинського співробітництва в галузі навколишнього середовища і Угоди лісового співпраці, Грузія Emergency Management в період з жовтня 28-1 листопада 2019 дата головування розпорядників Головного управління Анталії Міжнародного Лісового навчального центру» Управління підготовки пожежної системи .

В заході взяли участь Мехмет Карабачак, заступник директора регіонального управління лісу Анталії, Нуреттін Доган, один з інспекторів у відставці Головного управління лісового господарства, Оскан Озбдел, директор департаменту запобігання лісовим пожежам лісових пожеж, Мустафа Сонгур, директор Міжнародного навчального центру з лісового господарства, Ділек Урсаваш, штати Джорджії, керівники управління з надзвичайних ситуацій та директори Міжнародного навчального центру з лісового господарства. 

В галузі освіти; «Лісові пожежі, планування та організація, лісові пожежі та їх характеристика, фактори, що впливають на лісові пожежі, тактика втручання, яка застосовується при гасінні лісових пожеж, та способи гасіння алатила були детально пояснені.

В останній день навчання було подано заявку на місцях щодо пожежної техніки, засобів індивідуального захисту та їх використання. Проведено зустріч з начальником відділу цивільного захисту лісового господарства Düzlerçamı та ознайомлено з інформацією про діяльність груп пожежогасіння та груп пожежогасіння. Пізніше була відвідана оглядова вежа на вершині гори Гуллук на висоті 1050 р. та ознайомлено з оглядовою вежою, з якої спостерігалися гори Гуллук, ліси Дузлерчамі та Анталія.



0 коммент.:

Дописати коментар