25 серпня 2017

Волинські лісівники передали на передову вітамінні сувеніри



Березовий сік, мед, ягідне варення та консервовані овочі: з волинського лісу на передову.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Такі вітамінні сувеніри волинські лісівники передавали для наших захисників уже неодноразово. Патріотичні організації, волонтери, взявши на себе відповідальність за те, щоб українські військові могли відчути маленькі радощі домашнього комфорту там, де про затишок лише мріють, постійно звертаються за допомогою до лісівників.

Цього разу чимала порція консервованої продукції, яку виготовляють державні лісогосподарські підприємства Волинського ОУЛМГ у своїх цехах, поїхала у зону АТО завдяки волонтеру Валерію Чернякову, котрий ще у 2014 році обіймав посаду голови Державного агентства лісових ресурсів.

“Все це, а також багато продукції, яку зібрали і передали нам лісівники з інших областей, поїде у зону АТО. Є у нас замовлення і від військових 14-ї механізованої бригади. Хлопці дуже просили меду та варення. Рідного, волинського. Свіжого і натурального. От я і звернувся з пропозицією до заступника голови Держлісагентства Володимира Бондаря. Він і скоординував нас на Волинь, бо ж то єдина область, де такі цехи збереглися і діють. Начальник управління Олександр Кватирко, як завжди, посприяв, щоб такий наш задум реалізувався. Хочу також сказати, що ніколи не мав відмови від лісівників. Всі області відгукуються. Постійно. І я завжди розповідаю нашим хлопцям, які там, на передовій, відстоюють державні кордони, скільки для незалежності нашої України роблять саме лісівники”, – зазначив Валерій Вікторович.

0 коммент.:

Дописати коментар