28 серпня 2017

З державної власності ліс переходить у приватну


Текст документа:“Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки” № 573-р — редакція від 23.08.2017



КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 23 серпня 2017 р. № 573-р

Київ

Про надання дозволу на розроблення проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Відповідно до статей 93, 122—124, 149 Земельного кодексу України надати фізичній особі — підприємцю Пісоцькому С. Г. дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,9288 гектара (землі державної власності лісогосподарського призначення (ліси), що перебуває у постійному користуванні державного підприємства “Вінницьке лісове господарство”, розташованої на території Вінницького району Вінницької області (Михайлівське лісництво, квартал 7, виділ 3), з подальшою передачею її зазначеній фізичній особі — підприємцю в оренду строком на 25 років із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

Фізичній особі — підприємцю Пісоцькому С. Г. передбачити у зазначеному проекті землеустрою розрахунок розміру втрат лісогосподарського виробництва та збитків, що будуть завдані землекористувачу внаслідок вилучення земельної ділянки.

Прем’єр-міністр України                                  В. ГРОЙСМАН

Інд. 75

0 коммент.:

Дописати коментар