24 серпня 2017

Вітання Христини Юшкевич з Днем незалежності


У цей день я дякую всім, хто здобував незалежність для України у 1991 році. Дякую нашим доблесним військовим, які відстоюють нашу незалежність сьогодні. Дякую всім простим українцям, які щодня працюють на благо нашої України.

Сьогодні натрапила на чудову пісню, якою хочу поділитися з вами у цей святковий день https://www.youtube.com/watch?v=KvaHXDDmmNc

Зі святом всіх нас! З Днем народження, Україно!




Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з одним із найвизначніших для кожного українця святом – Днем Незалежності України!

Ця дата започаткувала нову епоху в житті нашого народу, закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Україна становить собою унікальний приклад єдності за умов демократії, а не диктатури. Сила України – в її різноманітті. Саме ми є прикладом блискучого виживання за найнесприятливіших умов і безкінечного відродження як фенікс із попелу. Ми є найбільшим у Європі народом, який створив власну державність після стількох століть її відсутності.

Від нас – працівників лісового та мисливського господарства, від нашого усвідомлення причетності до творення великої держави також залежить її процвітання та благополуччя. Адже однією з наших функцій є охорона, захист, примноження та раціональне використання лісових багатств нашої держави. Ліси в Україні гарні, але потребують високопрофесійного управління. Реформування лісової справи в Україні та переведення на принципи еколого-економічної стабільності є основними на сьогодні.  
 
Тому, в цей величний день, бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, та мирного неба над головою. Нехай любов до рідної країни спонукає до натхненної та плідної праці, а відданість справі стане мірилом вашого благополуччя.
Україна за ХХ століття робила кілька спроб стати незалежною, і чим більше з них не вдавалися, тим більша ціна тої, здобутої у 1991-му році. Ми знаємо ціну Незалежності, тому вона триватиме!

З повагою
Голова Державного агентства лісових ресурсів України                      Христина Юшкевич

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article;jsessionid=980C27A9F593158B1096138935E0D6BC.app2?art_id=182523&cat_id=32888

0 коммент.:

Дописати коментар