26 серпня 2017

Лісова пожежа у Канаді може знищити велике місто. ФОТО. ТСН


Лісова пожежа швидко набирає сили у провінції Британська Колумбія поблизу канадського міста Келовна, в якому проживає більше 100 тис осіб.

Як повідомили у пожежній службі Британської Колумбії, наразі ліс палає всього у кілометрі від найближчих будівель, однак жодна споруда поки не постраждала, – передає Укрінформ.

Аби зменшити ризики для населення, місцева влада видала мешканцям півтисячі помешкань накази на евакуацію. На щастя, прохолодна погода дещо стримує поширення вогню, який наразі охопив територію у майже 400 гектарів.

Пожежники стверджують, що причиною пожежі найвірогідніше стало людське недбальство. На боротьбу зі стихією вже кинуті додаткові сили.

Як повідомлялося, унаслідок пожеж, що вирують у південних регіонах Британської Колумбії із початку квітня, вже були знищені тисячі км кв. лісів. З огляду на посуху, що триває у провінції, спалені території ще будуть зростати.

Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/08/26/lisova_pozhezha_u_kanadi_mozhe_znyshchyty_velyke_misto_1156105




ПЕКЕЛЬНИЙ ВОГОНЬ: ЛІСОВА ПОЖЕЖА В КАНАДІ МОЖЕ АТАКУВАТИ МІСТО

Вогню нині охопив територію у майже 400 гектарів.


У Канаді спалахнула лісова пожежа площею в половину Чернівецької області



Лісова пожежа збільшується у провінції Британська Колумбія поблизу канадського міста Келовна, в якому проживає більше 100 тис осіб.

Про це пише Укрінформ.

Пожежа вирує у кілометрі від найближчих будівель, поки жодна споруда поки не постраждала. Місцева влада видала мешканцям півтисячі помешкань наказ про евакуацію. Прохолодна погода дещо стримує поширення вогню, який наразі охопив територію у майже 400 гектарів. Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/pekelniy-vogon-lisova-pozhezha-v-kanadi-mozhe-atakuvati-misto-981603.html

Пожежники стверджують, що причиною пожежі найвірогідніше стало людське недбальство. На боротьбу зі стихією вже кинуті додаткові сили вогнеборців.

Найбільша лісова пожежа в Північній Америці трапилася в 1950 році. Тоді канадські провінції Британська Колумбія та Альберта втратили 17 тис. км кв лісів, що лише трохи більше за половину Одеської області.

Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/pekelniy-vogon-lisova-pozhezha-v-kanadi-mozhe-atakuvati-misto-981603.html




0 коммент.:

Дописати коментар