23 жовтня 2018

Заказник під прикриттям. ВІДЕО


Їх називають королями життя: люди з товстими гаманцями і хлібними посадами. Для них закони не писані: вони будують, де не можна, купують те, що не продається і полюють там, де навіть говорити слід пошепки. 

Волинські чиновники настільки знахабніли, що зробили місцеві ліси своєю вотчиною. Подекуди видворивши за їх межі навіть збирачів хмизу чи грибників. Можновладці стріляють червонокнижного звіра, вільно ходять з дубельтівками стежками природних заказників, влаштовують там собі розкішні гулянки. 

Журналісти та громадські активісти – єдині, хто виявляє таких хапуг і привселюдно нагадує їм, чим насправді має займатися чиновник. Не тихцем споживати, а дбати, примножувати, охороняти! Але багатьох так засмоктало корупційне багно, що зупинятися вони вже не хочуть. 

Далі ми розповімо, як посадовці від лісової галузі краю собі підпільне дозвілля влаштували. На базі молодіжного лісівничого центру, що облаштовали для потреб школярів та екологів, їли, пили, ще й у сауні парилися. А коли на вогник завітали журналісти з вимогою пояснити, що коїться у закладі – чому він використовується не за призначенням ще й проти ночі – забарикадувалися та викликали підмогу.



Народний Контроль Луцьк-Медіа
Опубликовано: 22 окт. 2018 г.

0 коммент.:

Дописати коментар