25 жовтня 2018

На Полтавщині правоохоронці продовжують контролювати законність перевезення лісу



Додаткове відпрацювання перевезень продукції лісового господарства правоохоронці розпочали наприкінці липня, але воно триває і досі. Окрім працівників поліції, до заходів долучилися представники Державного агентства лісових ресурсів, Державної аудиторської служби, Державної фіскальної служби та Держгеокадастру. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Полтавській області.

До роботи з контролю у Полтаві та Кременчуку, а також на дорогах державного значення, залучають працівників управління патрульної поліції, у районах – групи реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції в області.

Так, станом на 22-ге жовтня, працівниками Головного управління Національної поліції в Полтавській області перевірено понад 830 транспортних засобів, що здійснювали перевезення продукції лісового господарства. Всього виявлено 23 порушення – за 18-ти фактами відомості внесли до Журналу Єдиного обліку у відповідних органах поліції, за 5-ма фактами складено відповідні адмінматеріали. Вжитими заходами відкрито 9 кримінальних проваджень за статтею 246 Кримінального кодексу України – незаконна порубка лісу.

“Працівники поліції звертаються до громадян, які здійснюють такі перевезення, із розумінням поставитися до посилених поліцейських заходів та надавати необхідні документи на вимогу працівників поліції. Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про факти злочинів у сфері заготівлі, переробки й реалізації деревини або про осіб, які їх здійснюють, повідомте про це до найближчого територіального підрозділу поліції чи за телефоном “102””, – йдеться у повідомленні.

0 коммент.:

Дописати коментар