25 жовтня 2018

Добродомов долучився до вирішення проблем лісгоспу у Волинській області. ВІДЕО

Народний депутат, член партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов долучився до вирішення проблем лісгоспу у Волинській області. За словами місцевих активістів, зараз в області склалася непроста ситуація.

"Багато корупційних зловживань керівником обласного мисливського господарства та покривання тих злочинів заступником Всеукраїнської лісової агенції", - заявляє депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

Для вирішення проблем лісового господарства громадськість Волині звернулася до Дмитра Добродомова з проханням організувати зустріч з керівництвом Міністерства аграрної політики. Активісти зібрали усі факти зловживань та передали документи заступнику міністра Максиму Мартинюку.


"Враховуючи сьогоднішню нашу розмову і звернення народного депутата Добродомова, як мінімум я ці питання на Кабінет Міністрів переадресую разом зі своїми коментарями щодо цього", - пообіцяв Мартинюк.

Народний депутат Дмитро Добродомов переконаний, чиновників, які зловживають своїм службовим становищем потрібно не просто звільняти з посади, а віддавити під слідство.

"Сьогодні було вирішено, що в межах компетенції Міністерства вони розбираються і проводять службові розслідування щодо тих фактів, до рішень яких вони мають стосунок, а зі свого боку ми плануємо проводити окреме засідання комітету для того, щоб спонукати правоохоронців ретельно розслідувати кожен факт і потім нести відповідальність", - повідомив Добродомов.

0 коммент.:

Дописати коментар