29 жовтня 2018

ДП "Дубровицький лісгосп". ВІДЕО


ДП «Дубровицьке лісове господарство» Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства підприємство з багатолітньою та славною історією. Розташоване воно на півночі Рівненської області, на території двох адміністративних районів: Дубровицького та Рокитнівського.Контора лісгоспу знаходиться в м. Дубровиця. 

Основним завданням ДП «Дубровицьке лісове господарство» є вирощування високопродуктивних та екологічно стійких деровостанів, лісовідновлення та лісорозведення, охорона та захист лісу, раціональне використання земель лісового фонду, а також безперервне та невиснажливе лісокористування. 

Значну увагу лісгосп приділяє лісокультурній діяльності, що включає в себе збір і переробку насіння основних лісоутворюючих порід, вирощування якісного садивного матеріалу та створення лісових культур з врахуванням рекомендацій науковців та практичного досвіду працівників підприємства. 

На підприємстві на високому рівні організована робота по охороні лісу від пожеж. Діє Лісова пожежна станція (ЛПС) в складі якої 9 пожежних автомобілів, 9 тракторів з грунтообробним знаряддям, 11 патрульних автомобілів підвищеної прохідності, 1 причіпна бочка з мотопомпою 9 мотопомп з обладнанням для гасіння пожеж 49 ранцевих оприскувачів а також інше необхідне обладнання . З числа прцівників лісгоспу створено 13 добровільних пожежних команд загальною чисельністю 157 чоловік. 

Щорічно створюються мінералізовані смуги загальною протяжністю більше 300 км і більше 1000 км догляду за мінсмугами. 

На сьогоднішній момент ДП “Дубровицьке лісове господарство” є одним з основних роботодавців та платників податку на районному рівні. Лісгосп не стоїть осторонь найбільш актуальних питань та потреб району. Працівники підприємства надають допомогу військовослужбовцям, що беруть участь в операції об'єднаних сил на сході України, а також допомагають їх родинам. Надається допомога нересурсним лісогосподарським підприємствам південих областей, що залишились без державного фінансування. ДП “Дубровицький лісгосп” бере активну участь в спортивному житті району. За підтримки підприємства проходять змагання з футболу, волейболу та інші спортивні заходи. 


Офіційний сайт https://lisdubr.rv.ua


ДП Дубровицький лісгосп
Опубликовано: 29 окт. 2018 г.

0 коммент.:

Дописати коментар