14 лютого 2019

Спійманий на крадіжці лісопродукції майстер лісу привів у лісгосп журналістів ГО «Стоп корупція»

До уваги громади Фастівщини або Спійманий на крадіжці лісопродукції майстер лісу привів у лісгосп журналістів ГО «Стоп корупція».

У ДП «Фастівський лісгосп» відбулися доволі неоднозначні події, які вимагають роз’яснення.
До нашого підприємства навідалися журналісти ГО «Стоп корупція», яких запросив підозрюваний у крадіжці лісопродуції майстер лісу П. Відповідно на інтернет ресурсах була поширена стаття.

Наше підприємство надає додаткову інформацію щодо подій, які висвітлені у даній статті, та наполягає на їх публікації.

Так, команда ГО «Стоп корупції» була виведена у лісозаготівельну зону, яка є матеріально підзвітною майстру лісу П., який і привів активістів на лісосіку .

Раніше 08.11.2018 оперативним підрозділом СБУ було затримано вищезгаданого майстра лісу П. при крадіжці значної кількості лісоматеріалів, яку він не поставив на електронний облік підприємства. Будучи затриманим на місці злочину з речовими доказами, останній давати покази відмовився. У присутності представників підприємства було складено всі процесуальні документи. Після документування крадіжки, майстер лісу П. раптово захворів і по сьогоднішній день перебуває на лікарняному. З його пояснення стало відомо про те, що у січні 2019 року перебуваючи на лікарняному він отримав перелом ноги.

Запитання до медичної установи чи можливо з поломаною ногою бігати по лісам та керувати автомобілем?

Досудове слідство розпочате поліцією і СБУ,- триває.

Адміністрація


0 коммент.:

Дописати коментар