26 листопада 2019

У Смілянському лісгоспі працювали аудитори компанії «NEPcon»



Цього тижня до ДП «Смілянський лісгосп» завітали представники компанії «NEPcon», що працює в асоціації з міжнародним акредитованим органом з сертифікації за системою FSC ® (FSC-C117938) Forest Certification LLC. Про це інформує пресцентр ДП «Смілянський лісгосп».

З 20 по 23 листопада аудитори проводили щорічний наглядовий (контрольний) аудит для перевірки діяльності підприємства на відповідність вимогам FSC сертифікації.

Сертифікат FSC видається на п’ять років. Аудитори щороку проводять плановий аудит по підтвердженню виконання вимог і критеріїв сертифікації та складають звіт. Метою оцінки є перевірка системи ведення документації і поводження з сертифікованими матеріалами.

У ході перевірки аудитори проаналізують принципи та критерії тимчасового стандарту NEPcon для оцінки лісоуправління в Україні; перевірили записи із закупівлі, продажу і виробництва, враховуючи рахунки-фактури, документацію по відвантаженню продукції, коефіцієнти виходу продукції і річний звіт із закупівлі і продажу сертифікованої продукції.

 листопада 25, 2019  admin

0 коммент.:

Дописати коментар