30 листопада 2017

Об утверждении расчетных лесосек для государственных предприятий Луганской области



МІНІСТЕРСТВО ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ

від 24 жовтня 2017 року N 389
Про затвердження розрахункових лісосік для державних підприємств Луганської області

Відповідно до статей 16, 20 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", статті 43 Лісового кодексу України, Інструкції про порядок погодження та затвердження розрахункових лісосік, затвердженої наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 05 лютого 2007 року N 38, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 21 лютого 2007 року за N 160/13427, для встановлення норм заготівлі деревини в порядку рубок головного користування, обчислених за результатами базового та безперервного лісовпорядкування, наказую:

1. Затвердити розрахункові лісосіки для державних підприємств "Кремінське ЛМГ" та "Новоайдарське ЛМГ" Луганської області, що додаються.

2. Державній екологічній інспекції України (Яковлєв І. О.) забезпечити контроль за використанням постійними лісокористувачами затверджених розрахункових лісосік.

3. Внести зміни у додаток 4 до наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 14 лютого 2014 року N 3-аг "Про затвердження розрахункових лісосік для постійних лісокористувачів Вінницької, Івано-Франківської, Луганської та Львівської областей", виключивши позицію ДП "Новоайдарське ЛМГ".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Полуйка В. Ю.


Міністр
О. Семерак


Додаток

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства екології та природних ресурсів
24 жовтня 2017 року N 389

Розрахункова лісосіка
для постійних лісокористувачів (власників лісів) Луганської області на 2017 - 2025 роки
ліквідна деревина, тис. м куб.


0 коммент.:

Дописати коментар