14 вересня 2018

Керівники району привітали трудовий колектив ДП "Краснопільське лісове господарство"


Голова Краснопільської районної державної адміністрації Сергій Хрупа, голова районної ради Віталій Савоненко, селищний голова Юрій Яремчук взяли участь в урочистостях напередодні Дня працівника лісу, що традиційно відзначається в Україні у третю неділю вересня

Вітаючи лісників з професійним святомт Сергій Хрупа зазначив, що ліс – неоціненне природне багатство, легені нашої землі. Турбота та збереження національного скарбу — обов’язок кожного українця, а не тільки щоденна праця лісництва. Але саме від професійної, самовідданої праці лісника залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та примноження.

За багаторічну сумлінну працю Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради, селищної ради було відзначено кращих представників лісогосподарської галузі району – Сороколіт Євгена, Безкровайного Ігоря, Чумаченко Віктора, Рязанцева Олександра, Клименко Віктора, Ніколаєнко Сергія, Шульгу Миколу.

Директор ДП "Краснопільське лісове господарство" Віктор Мороз нагородив грамотами та преміями за визначні трудові здобутки найдостойніших працівників підприємства.

Приєдналися до привітань і вихованці філії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів "Лісова казка" подарувавши працівникам лісового господарства чудові художні номери.

Створено: Четвер, 13 вересня 2018, 14:12 

0 коммент.:

Дописати коментар