28 вересня 2018

Усі лісопильні об'єкти на Стрийщині мають працювати у правовому руслі - голова РДА



Забезпечення роботи лісопильних підприємств у правовому полі, їх легальна реєстрація, легалізація робочої сили, попередження незаконного обігу деревини – одне із першочергових завдань на сьогодні в роботі райдержадміністрації. З цією метою сьогодні, 28 вересня, під керівництвом голови Стрийської райдержадміністрації Василя Зубрицького відбулося засідання комісії з обстеження та забезпечення легалізації роботи лісопильних об’єктів.



На засідання були запрошені керівники лісопильних об’єктів, які проводять свою діяльність на території Стрийського району. Розпочинаючи роботу, очільник району зазначив, що соціальна захищеність працівників даної галузі та забезпечення роботи лісопильних підприємств в правовому полі, їх легальна реєстрація, легалізація робочої сили, попередження незаконного обігу деревини та жорсткий контроль за її використанням, сьогодні на особливому контролі. Протягом останніх місяців районна комісія проводила обстеження щодо легалізації роботи даних об’єктів. Обстеження показало, що значна їх частина допускає недоліки.

Під час засідання представники контролюючих органів провели з керівниками лісопильних об’єктів інформаційну – роз’яснювальну роботу з неухильного дотримання вимог чинного законодавства таприведення установчих документів до вимог нормативно-правових актів.

0 коммент.:

Дописати коментар