25 вересня 2018

ТИЖДЕНЬ ЛІСІВНИКІВ

Радами студентського самоврядування факультету лісового господарства та гуртожитку № 6 в рамках організаційно-виховної роботи 10−13 вересня 2018 р. проведено «Тиждень лісівників», присвячений Дню працівника лісу, який відзначають щороку в третю неділю вересня. Програма заходу була насиченою та різноманітною. Головна мета − формування дружнього студентського колективу.

Розпочався святковий тиждень у затишній атмосфері гуртожитку № 6, де зібралися старшокурсники і студенти нового набору, щоб поспілкуватися за чашкою чаю. Кожен розповів про себе та свої очікування від навчання в університеті.

12 вересня в гуртожитку пройшов вечірній кінопоказ. Усі охочі мали змогу трішки відпочити від навчання та переглянути комедію «Дедпул 2» .

У четверг, 13 вересня, відбулося спортивне свято − турнір з міні-футболу серед курсів на перехідний кубок факультету. Підготовка була серйозною, долучили і команду першого курсу. У змаганнях узяли участь шість команд усіх курсів, а також збірна випускників факультету. У результаті наполегливої боротьби перше місце та кубок виборола амбітна команда магістрів, друге місце посіла досвідчена команда випускників,бронза дісталася команді третього курсу. Наприкінці змагань пройшла церемонія нагородження переможців,після якої спортсмени та вболівальники поласували смачною польовою кашею.

Приємно відзначити активність студентів, загальний теплий і позитивний настрій, що панував протягом тижня та сприяв створенню доброзичливої атмосфери. Сподіваємось, що такі заходи в подальшому стануть традиційними для факультету лісового господарства.

Лілія БІЛОЦЕРКІВСЬКА,
відповідальна за інформаційне забезпечення РСС факультету лісового господарства







https://knau.kharkov.ua/2288-tizhden-lsvnikv.html

0 коммент.:

Дописати коментар