08 лютого 2019

Лісівники Тернопільщини перебувають із робочим візитом у Швеції



Тернопільська лісівнича делегація під керівництвом начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка, за участі головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства, охорони і захисту лісів управління Надії Козацької, директора державного підприємства "Чортківське лісове господарство" Василя Фреяка та лісничого Скала-Подільського лісництва даного підприємства Володимира Гайовського перебуває з робочим візитом в головному офісі шведської компанії BCC.

Мета візиту – ознайомлення з передовим досвідом шведських колег із вирощування садивного матеріалу лісових порід із закритою кореневою системою та можливість запровадження автоматизованої системи вирощування садивного матеріалу на території Скала-Подільського лісництва ДП "Чортківський лісгосп".

Власне, лісівників Тернопільщини цікавить обладнання з підготовки насіння та вирощування садивного матеріалу із ЗКС, розроблене ВСС.

Ознайомлення з сучасними технологіями вирощування садивного матеріалу з ЗКС компанії ВСС здійснюють її менеджер з маркетингу Андреас Бернер та бізнес-координатор Евалдас Блажевічюс.

Прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

0 коммент.:

Дописати коментар